Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ) . 
Site-ul Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ) este operat de societatea ALEGRIA UTIL GRUP SRL, cu sediul social in Aleea Postavarul nr. 6, Bl. D2, Sc. 1, Etaj 10, Ap 216 Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/13520/2014. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 
Administratorul site-ului Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 


Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si husecanapea.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferente de nuanta.

Pentru a returna un produs achizitionat de pe site-ul husecanapea.ro va rog sa ne contactati pe email la contact@husecanapea.ro sau telefonic la 0733801432. Returul se poate face doar dupa confirmarea telefonica sau pe email de catre un operator husecanapea.ro.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau. Renuntarea la produs dupa trecerea celor 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.


In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Atentie! Produsele din categoriile Lenjerii de pat, Cuverturi de pat, Huse canapele si fotolii, Prosoape si halate de baie se pot returna in maxim doua zile de la primirea coletului!!!

Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

Atentie! Va rugam sa verificati starea coletului si a produselor imediat dupa ce au fost livrate de catre curier.

Orice reclamatie privind starea produselor (produs rupt / lovit / zgariat / murdar / agatat /, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) livrate catre cumparator va fi semnalata in scris la adresa de e-mail contact@husecanapea.ro sau telefonic la numarul de telefon 0733801432 in maxim 24 ore de la primirea produselor.

Produsele primite cu probleme ( ex: - produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) de catre consumator si semnalate in termenul de 24 ore, vor fi schimbate sau va fi returnata contravaloarea produsului intr-un cont bancar specificat de cumparator.

Returnarea produselor cu probleme ( ex: - produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) se face prin firma de curier, costurile de expediere sunt suportate de catre consumator.

In cazul in care consumatorul doreste inlocuirea produsului cu probleme, consumatorul se obliga sa achite taxa de transport pentru retur, iar administratorul Husecanapea.ro se obliga sa achite taxa de transport pentru livrarea produsului schimbat.

Reclamatiile privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) dupa termenul de 24 de ore de la primirea produsului nu se vor lua in considerare.

Produsele returnate in termen de 14 zile calendaristice trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- Produsele trebuie returnate in ambalajele originale nedeteriorate, cu toate accesoriile incluse dupa caz.

- Produsele folosite nu pot fi returnate, deoarece nemultumirea poate fi cauzata de o manipulare necorespunzatoare.

- Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de uzura: urme de apa, zgarieturi, lovituri, pete, urme de manacare. etc.

Produsele din categoriile Lenjerii de pat, Cuverturi de pat, Huse canapele si fotolii, Prosoape si halate de baie se pot returna in maxim doua zile de la primirea coletului!!!

Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de mai sus nu se poate returna si va fi retrimis cumparatorului, acesta suportand toate costurile de livrare.

Returul produselor se face doar prin firma de curierar rapid, costurile de expediere (returnare) sunt suportate de catre cumparator.

Returnarea banilor:

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre husecanapea.ro in contul bancar transmis pe adresa de email contact@husecanapea.ro . Returnarea banilor nu se face prin posta, curier sau personal.

Suma returnata cumparatorului va fi exact pretul produsului platit, nu si a transportului.

Retunarea banilor se face numai prin virament bancar, intr-un cont bancar specificat de client la adresa de email contact@husecanapea.ro.

Administratorul Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie:

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferente de nuanta.

Produsele din categoriile Lenjerii de pat, Cuverturi de pat, Huse canapele si fotolii, Prosoape si halate de baie se pot returna in maxim doua zile de la primirea coletului!!!

Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

Garantia Produselor

 Garantia produselor achizitionate de pe site-ul husecanapea.ro se acorda conform legislatiei romane in vigoare la data cumpararii, se aplica numai daca aparatul este folosit corespunzator (in concordanta cu instructiunile de folosire) si este valabila numai insotita de factura de cumparare si certificatul de garantie, ambele in original.

In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara gratuit, la sediile mentionate in certificatul de garantie primit.

Situatii care duc la iesirea din garantie a produsului:

· Nerespectarea conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in manualul de utilizare sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania; · Documentele de garantie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile; · Aparatul prezinta deteriorari cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, patrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresita sau neglijenta, schimbari ale starii aparatului, pastrarea in conditii improprii – functionarea repetata in regim de mari diferente de temperatura care cauzeaza fenomenul de “condens” intern, expunerea excesiva la umezeala sau radiatii solare, deteriorarea antenei sau a capacelor de protectie sau neglijentei in utilizare; · Sigiliul aplicat de catre vanzator a fost deteriorat, sters, sau inlocuit; · Produsul a fost utilizat impreuna cu alte accesorii in afara celor recomandate de producator (alta baterie decat cea recomandata de producator, alt incarcator de retea decat cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decat cea nominala specificata in manualul de utilizare, incarcatoare auto, hands-free); · Interventii software sau reparatii executate de catre persoane neautorizate sau alte unitati decat cele specificate in prezentul certificat; · Neconcordanta intre seria de pe certificat si cea inscrisa pe produs;

Pierderea certificatului de garantie determina iesirea din garantie a produsului.

Necompletarea sau completarea incorecta a certificatului de garantie atrage dupa sine raspunderea vanzatorului.

Perioada de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data predarii produsului la service, pana la data repunerii in stare de functionare a produsului. Prelungirea termenului de garantie se inscrie pe certificatul de garantie.

Cumparatorului i-a fost probata functionarea corespunzatoare a produsului si i s-a explicat modul de utilizare.

Cumparatorul a verificat inventarul de livrare al produsului. Cumparatorul a luat la cunostinta de integritatea suruburilor si sigiliilor produsului.

In cazul defectarii produsului, cumparatorul va trebui sa se prezinte la unul dintre sediile/punctele de service specificate in prezentul certificat. In cazul in care clientul nu domicilieaza in acelasi oras cu unul dintre punctele de service mentionate pe certificat, clientul trebuie sa trimita produsul printr-un curier rapid catre unul dintre punctele de service specificate in certificat si sa achite taxele necesare transportului.


Clientul este de acord cu anularea garantiei in cazul cand defectul constatat nu a fost observat la preluarea produsului.

Atentie! Va rugam sa verificati starea produselor imediat dupa ce au fost livrate de catre curier.

Orice reclamatie privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) livrate catre cumparator va fi semnalata in scris la adresa de e-mail contact@husecanapea.ro sau telefonic la numarul de telefon 0733801432 in maxim 24 ore de la primirea produselor.

Reclamatiile privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) dupa termenul de 24 de ore de la primirea produsului nu se vor lua in considerare.

Garantia furnizata nu afecteaza drepturile statuale ale consumatorului prin legislatia aplicabila in vigoare (Legea 449/2003; OG 21/1992) si nici drepturile consumatorului in raport cu dealer care decurg din contractul de vanzare cumparare.

Frauda 
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 
Drept aplicabil 
Prin folosirea site-ului Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ), sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 
Disponibilitatea serviciului 
Administratorul Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Husecanapea.ro ( husecanapea.ro ) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati .