Politica de Retur

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la produs dupa trecerea celor 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.


Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin citirea descrierii produsului inainte de a-l cumpara.

Dupa primirea produsului, va rugam sa il verificati inainte de a le spala si folosi. Produsele spalate sau folosite nu se pot returna sau schimba.

Raporturile comerciale dintre cumparator si husecanapea.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferente de nuanta.

Pentru a returna un produs achizitionat de pe site-ul husecanapea.ro, va rog sa ne contactati pe email la contact@husecanapea.ro sau telefonic la 0733801432. Returul se poate face doar dupa confirmarea telefonica sau pe email de catre un operator husecanapea.ro.


Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

Atentie! Va rugam sa verificati starea coletului in mometul livrarii si a produselor imediat dupa ce au fost livrate de catre curier.

Orice reclamatie privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat / rupt / patat etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) livrate catre cumparator va fi semnalata in scris la adresa de e-mail contact@husecanapea.ro sau telefonic la numarul de telefon 0733801432 in maxim 24 ore de la primirea produselor.

Produsele primite cu probleme ( ex: - produs spart / lovit / zgariat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) de catre consumator si semnalate in termenul de 24 ore, vor fi schimbate sau va fi returnata contravaloarea produsului intr-un cont bancar specificat de cumparator.

Returnarea produselor cu probleme ( ex: - produs spart / lovit / zgariat / rupt/ patat, etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) se face prin firma de curier, costurile de expediere sunt suportate de catre noi.

In cazul in care consumatorul doreste inlocuirea produsului primit cu defecte, administratorul husecanapea.ro se obliga sa achite taxa de transport pentru livrarea produsului schimbat.

Reclamatiile privind starea produselor (produs spart / lovit / zgariat / rupt / patat etc, accesorii lipsa / sparte / lovite / zgariate, etc) dupa termenul de 24 de ore de la primirea produsului nu se vor lua in considerare.

Produsele returnate in termen de 14 zile calendaristice trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- Produsele trebuie returnate in ambalajele originale nedeteriorate, cu toate accesoriile incluse dupa caz.

- Produsele folosite nu pot fi returnate, deoarece nemultumirea poate fi cauzata de o manipulare necorespunzatoare.

- Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de uzura: urme de apa, zgarieturi, lovituri, pete, urme de manacare. etc.

Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de mai sus, nu se poate returna si va fi retrimis cumparatorului, acesta suportand toate costurile de livrare.

Returul produselor se face prin firma de curier, costurile de expediere si ramburs sunt suportate de catre cumparator.

Returnarea banilor:

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre husecanapea.ro in contul bancar transmis pe adresa de email contact@husecanapea.ro

Suma returnata cumparatorului va fi exact pretul produsului platit, nu si a transportului.

Retunarea banilor se face numai prin virament bancar, intr-un cont bancar specificat de client la adresa de email contact@husecanapea.ro.


Administratorul husecanapea.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie:

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.  

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferente de nuanta.

Produsele ce fac parte din categoria Lenjerie intima, nu se pot returna!!!